Bericht versturen

Aangepaste Hydraulische Krokodille de Scheerbeurtmachine van de Bladlengte voor Staalbedrijven Q43-1200

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
Aangepaste Hydraulische Krokodille de Scheerbeurtmachine van de Bladlengte voor Staalbedrijven Q43-1200
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Hydraulische Krokodillescheerbeurt
Bladlengte: 600mm
Kaakgrootte: 285mm
Motor: 15KW
Het schroot kan worden gesneden: D45mm of 40x40mm
De kracht van het persschroot: 80Kn
Verrichting: Besturingselement Opdrachtknop
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Hoog licht:

krokodillemachines

,

Schrootsnijder

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Q43-1200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 30 sets/maand
Productomschrijving

Ce-de Scheerbeurt van de Certificaatq43-1200 Schroot voor Staalbedrijven 

 

1. Product:

Deze krokodille de schrootscheerbeurt van Q43-1200 is geschikt om in de kleine en middelgrote geschraapte fabriek van de metaalverwerking, staalfabriek, schroot de recyclingsplaats, enz. te werken de Populair onder de klanten van Zuid-Afrika, is dit product bevolen voor tijden onophoudelijk door hen.

 

In het algemeen vergemakkelijkt de hydraulische aandrijving de automatisering van de machine. Afhankelijk van gediversifieerde controlekleppen en vooral de combinatie van hydraulische en elektrocontrole, verwezenlijkt deze krokodillescheerbeurt gemakkelijk ingewikkelde automatische werkende cyclus. Bovendien, wordt de machine in werking gesteld door knopen met het hand materiële voeden en het automatische scheren. Als u wilt leer meer over dit product, zal ons gespecialiseerd verkoopteam u oprecht helpen.

 

2. Technische Parameters:

Model Q43-1200
Scherpe Kracht 1200Kn
De Kracht van het persschroot 80Kn
Lengte van Blad 600Mm
Kaakgrootte 285Mm
Motormacht 15 KW
Cyclusduur Seconde
Afmetingen mm
Gewicht Kg
Het schroot is cutted De grootte van schroot is cutted
Rond Staal Φ45mm
Vierkant Staal 40×40mm
Hoekstaal 100×100×10mm
Kanaalstaal 180×68×8mm
Staalplaat

25×140mm

 

 

3. Beschrijving:

De belangrijkste sterke kanten van de krokodillescheerbeurt zijn evenwichtige en regelmatige transmissie, stabiele lopende snelheid tegen ladingsverandering. Gecontroleerd door knopen, kan de machine het automatische knipsel en het hand voeden verwezenlijken. Hoogst geprijst door klanten van Rusland en de Oekraïne, is dit product verkochte bijna 300pcs aan deze klanten in het verleden de twee jaar geweest.

 

Deze Q43-reeks krokodillescheerbeurt wordt meestal toegepast in de metaal gerecycleerde verwerkingsinstallatie, die gebied van geschaafde voertuigen, uitsmelting en afgietselgebieden en andere industrieën demonteert. Het kan de staalsectie in verschillende vorm en gediversifieerd afval structureel metaal zoals rond staal, vierkant staal, hoekstaal, I-staal, plaatstaal en staalpijp in de gekwalificeerde ovenlast door koud knipsel verwerken. Toegevoegd met aangewezen apparaten, kan ons product als lengte scherend materiaal voor klein werken - met maat staalsectie in het rollen miljoen.

 

4. Bouw
In de standaardstructuur van de krokodillescheerbeurt, zijn de centrale verwerkingseenheid en de hydraulische post gescheiden. Daarin, is het belangrijkste kader samengesteld uit scherpe bladhouder, blad bewegende steun die door cilinder wordt gedreven te scheren, houdend plaat die door cilinder wordt gedreven te houden, etc. aanpassend apparaat. Zoals voor de kleine niet genormaliseerde machine, kunnen de centrale verwerkingseenheid en hydraulisch samen worden geïntegreerd zoals de klanten vereisen. Voorts kan de het vastklemmen cilinder afhankelijk van de scherpe voorwaarden worden verwijderd.
Verrichtingswijze
Het speciale ontwerp is in verenigbaar met de behoeften van klanten. Deze machine kan hand het voeden apparaat, hand scherend systeem voor enig scherp of automatisch ononderbroken scherp systeem toepassen. In verband met klein - de met maat machine, het voetpedaal kan voor controle worden gebruikt.


5. Eigenschappen
1) Onder de hydraulische aandrijving, is deze krokodillescheerbeurt veilig, betrouwbaar en geschikt voor manipulatie.
2) De blad openingslengte varieert, met inbegrip van 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm en 1800mm. De het scheren kracht is geclassificeerd in acht rangen, die van 63ton tot 500ton gaan. De gebruikers kunnen de machine met verschillende kracht en blad openingsgrootte in bepaald gamma selecteren dat op de het werk schaal en het scheren vereisten wordt gebaseerd.
3) Het vergt niet de voetbouten om de machine te installeren.
4) Op de plaats waar er geen voeding is, kan het materiaal door de dieselmotor worden aangedreven.

 

 

6. Foto's:

Aangepaste Hydraulische Krokodille de Scheerbeurtmachine van de Bladlengte voor Staalbedrijven Q43-1200 0Aangepaste Hydraulische Krokodille de Scheerbeurtmachine van de Bladlengte voor Staalbedrijven Q43-1200 1

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)