Bericht versturen

Van de het Staalsnijmachine van het 100 Tonschroot Certificaat van de Scheerbeurtce ISO het Krokodille

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
Van de het Staalsnijmachine van het 100 Tonschroot Certificaat van de Scheerbeurtce ISO het Krokodille
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Hydraulische Krokodillescheerbeurt
Bladlengte: 600mm of Aangepast
Kaakgrootte: 285mm
Motor: 11kw
Het schroot kan worden gesneden: D40mm of 35x35mm
De kracht van het persschroot: 80Kn
Verrichting: Besturingselement Opdrachtknop
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Hoog licht:

de machines van de schrootverwerking

,

Schrootsnijder

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Q43-1000
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 30 sets/maand
Productomschrijving

100ton van de Scheerbeurtce ISO van de schrootmachine de Krokodille het Certificaatuitvoer Om metaal te snijden naar EUROPA

 

1. Product:

Onze Q43-1000-krokodillescheerbeurt van de Schrootscheerbeurt wordt algemeen toegepast in klein - de met maat fabriek van de metaalverwerking en afvalmetaal recyclingseenheid. Het kan in geïntegreerde structuur met de aangesloten centrale verwerkingseenheid en de hydraulische post op basis van de eisen van klanten worden ontworpen. Aldus wordt ons product ruimtebesparing, geschikt voor levering en verrichting.

Deze krokodillescheerbeurt neemt een reeks eigenschappen op. Daarin, maakt de hydraulische transmissie het stabiel, veilig en betrouwbaar met met geringe geluidssterkte werken. Ondertussen, kan dit product door knopen of voetpedaal worden gemanipuleerd. Tegenwoordig, is het uitgevoerd naar de Oekraïne, Rusland, India en andere landen.

 

2. Technische Parameters:

Model Q43-1000
Scherpe Kracht 1000Kn
De Kracht van het persschroot 80Kn
Lengte van Blad 800Mm
Kaakgrootte 285Mm
Motormacht 11 kW
Cyclusduur Seconde
Afmetingen mm
Gewicht Kg
Het schroot is cutted De grootte van schroot is cutted
Rond Staal Φ40mm
Vierkant Staal 35×35mm
Hoekstaal 80×80×6mm
Kanaalstaal 140×60×8mm
Staalplaat

18×180mm

 

 

 

3. Beschrijving:

De belangrijkste sterke kanten van de krokodillescheerbeurt zijn evenwichtige en regelmatige transmissie, stabiele lopende snelheid tegen ladingsverandering. Gecontroleerd door knopen, kan de machine het automatische knipsel en het hand voeden verwezenlijken. Hoogst geprijst door klanten van Rusland en de Oekraïne, is dit product verkochte bijna 300pcs aan deze klanten in het verleden de twee jaar geweest.

 

Deze Q43-reeks krokodillescheerbeurt wordt meestal toegepast in de metaal gerecycleerde verwerkingsinstallatie, die gebied van geschaafde voertuigen, uitsmelting en afgietselgebieden en andere industrieën demonteert. Het kan de staalsectie in verschillende vorm en gediversifieerd afval structureel metaal zoals rond staal, vierkant staal, hoekstaal, I-staal, plaatstaal en staalpijp in de gekwalificeerde ovenlast door koud knipsel verwerken. Toegevoegd met aangewezen apparaten, kan ons product als lengte scherend materiaal voor klein werken - met maat staalsectie in het rollen miljoen.

 

4. Bouw
In de standaardstructuur van de krokodillescheerbeurt, zijn de centrale verwerkingseenheid en de hydraulische post gescheiden. Daarin, is het belangrijkste kader samengesteld uit scherpe bladhouder, blad bewegende steun die door cilinder wordt gedreven te scheren, houdend plaat die door cilinder wordt gedreven te houden, etc. aanpassend apparaat. Zoals voor de kleine niet genormaliseerde machine, kunnen de centrale verwerkingseenheid en hydraulisch samen worden geïntegreerd zoals de klanten vereisen. Voorts kan de het vastklemmen cilinder afhankelijk van de scherpe voorwaarden worden verwijderd.
Verrichtingswijze
Het speciale ontwerp is in verenigbaar met de behoeften van klanten. Deze machine kan hand het voeden apparaat, hand scherend systeem voor enig scherp of automatisch ononderbroken scherp systeem toepassen. In verband met klein - de met maat machine, het voetpedaal kan voor controle worden gebruikt.


5. Eigenschappen
1) Onder de hydraulische aandrijving, is deze krokodillescheerbeurt veilig, betrouwbaar en geschikt voor manipulatie.
2) De blad openingslengte varieert, met inbegrip van 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm en 1800mm. De het scheren kracht is geclassificeerd in acht rangen, die van 63ton tot 500ton gaan. De gebruikers kunnen de machine met verschillende kracht en blad openingsgrootte in bepaald gamma selecteren dat op de het werk schaal en het scheren vereisten wordt gebaseerd.
3) Het vergt niet de voetbouten om de machine te installeren.
4) Op de plaats waar er geen voeding is, kan het materiaal door de dieselmotor worden aangedreven.

 

 

6. Foto's:

Van de het Staalsnijmachine van het 100 Tonschroot Certificaat van de Scheerbeurtce ISO het Krokodille 0Van de het Staalsnijmachine van het 100 Tonschroot Certificaat van de Scheerbeurtce ISO het Krokodille 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)