Van het het Aluminiumprofiel van het afvalstaal het Schrootsnijmachine, Hoekstaalsnijmachine met het Hand Voeden
1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
Waste Steel Aluminum Profile Scrap Cutting Machine , Angle Iron Cutting Machine With Manual Feeding
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Q43-2000
Hoog licht:

krokodillemachines

,

de machines van de schrootverwerking

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 30 sets/maand
Specificaties
Productnaam: Hydraulische Krokodillescheerbeurt
Bladlengte: 800mm of Aangepast
Kaakgrootte: 285mm
Motor: 30kw
Het schroot kan worden gesneden: D63mm of 55x55mm
De kracht van het persschroot: 80Kn
Verrichting: Besturingselement Opdrachtknop
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Productomschrijving

200Ton de Scheerbeurt van het metaalschroot voor het schroot van het het aluminiumprofiel van het afvalstaal

 

1. Product:

Wij zijn van de het Metaalscheerbeurt van China de Hydraulische Machines van leverancier-Wanshida gespecialiseerd in opbrengst allerlei Afvalmetaal Recyclingsmateriaal op persen, Metaalschaar, de Pers van het Schrootbriketteren, enz.

 

Dit Q43 - wordt de Krokodille het metaalscheerbeurt van 2000 algemeen toegepast in de kleine en middelgrote geschraapte schroot recyclingsplaats, staalfabriek, de fabriek van de metaalverwerking en andere plaatsen. Het openen van het scheerbeurtblad is ongeveer 800mm en zijn maximum scherpe kracht bereikt 200ton. De meest bovenste het vastklemmen kracht is tot 25ton. Bij de plaats zonder krachtbron, kan de dieselmotor macht voor de machine zonodig aanbieden.

Onze krokodillescheerbeurt heeft een reeks eigenschappen zoals kleine inertie, hoog rendement, gemak van verrichting etc. opgenomen. Het wordt in werking gesteld door knopen voor automatisch knipsel met het hand voeden.

 

2. Technische Parameters:

Model Q43-2000
Scherpe Kracht 2000Kn
De Kracht van het persschroot 80Kn
Lengte van Blad 800Mm
Kaakgrootte 285Mm
Motormacht 30 KW
Cyclusduur Seconde
Afmetingen mm
Gewicht Kg
Het schroot is cutted De grootte van schroot is cutted
Rond Staal Φ63mm
Vierkant Staal 55×55mm
Hoekstaal 140×140×10mm
Kanaalstaal 280×82×7.5mm
Staalplaat

25×400mm

 

 

3. Beschrijving:

De belangrijkste sterke kanten van de krokodillescheerbeurt zijn evenwichtige en regelmatige transmissie, stabiele lopende snelheid tegen ladingsverandering. Gecontroleerd door knopen, kan de machine het automatische knipsel en het hand voeden verwezenlijken. Hoogst geprijst door klanten van Rusland en de Oekraïne, is dit product verkochte bijna 300pcs aan deze klanten in het verleden de twee jaar geweest.

 

Deze Q43-reeks krokodillescheerbeurt wordt meestal toegepast in de metaal gerecycleerde verwerkingsinstallatie, die gebied van geschaafde voertuigen, uitsmelting en afgietselgebieden en andere industrieën demonteert. Het kan de staalsectie in verschillende vorm en gediversifieerd afval structureel metaal zoals rond staal, vierkant staal, hoekstaal, I-staal, plaatstaal en staalpijp in de gekwalificeerde ovenlast door koud knipsel verwerken. Toegevoegd met aangewezen apparaten, kan ons product als lengte scherend materiaal voor klein werken - met maat staalsectie in het rollen miljoen.

 

4. Bouw
In de standaardstructuur van de krokodillescheerbeurt, zijn de centrale verwerkingseenheid en de hydraulische post gescheiden. Daarin, is het belangrijkste kader samengesteld uit scherpe bladhouder, blad bewegende steun die door cilinder wordt gedreven te scheren, houdend plaat die door cilinder wordt gedreven te houden, etc. aanpassend apparaat. Zoals voor de kleine niet genormaliseerde machine, kunnen de centrale verwerkingseenheid en hydraulisch samen worden geïntegreerd zoals de klanten vereisen. Voorts kan de het vastklemmen cilinder afhankelijk van de scherpe voorwaarden worden verwijderd.
Verrichtingswijze
Het speciale ontwerp is in verenigbaar met de behoeften van klanten. Deze machine kan hand het voeden apparaat, hand scherend systeem voor enig scherp of automatisch ononderbroken scherp systeem toepassen. In verband met klein - de met maat machine, het voetpedaal kan voor controle worden gebruikt.


5. Eigenschappen
1) Onder de hydraulische aandrijving, is deze krokodillescheerbeurt veilig, betrouwbaar en geschikt voor manipulatie.
2) De blad openingslengte varieert, met inbegrip van 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm en 1800mm. De het scheren kracht is geclassificeerd in acht rangen, die van 63ton tot 500ton gaan. De gebruikers kunnen de machine met verschillende kracht en blad openingsgrootte in bepaald gamma selecteren dat op de het werk schaal en het scheren vereisten wordt gebaseerd.
3) Het vergt niet de voetbouten om de machine te installeren.
4) Op de plaats waar er geen voeding is, kan het materiaal door de dieselmotor worden aangedreven.

 

 

6. Foto's:

Van het het Aluminiumprofiel van het afvalstaal het Schrootsnijmachine, Hoekstaalsnijmachine met het Hand Voeden 0Van het het Aluminiumprofiel van het afvalstaal het Schrootsnijmachine, Hoekstaalsnijmachine met het Hand Voeden 1

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)