800mm de Hydraulische Krokodillescheerbeurt van de Bladlengte voor Metaal Recyclingsyards
1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
800mm Blade Length Hydraulic Alligator Shear For Metal Recycling Yards
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Q43-1600
Hoog licht:

krokodillemachines

,

Schrootsnijder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 30 sets/maand
Specificaties
Productnaam: Hydraulische Krokodillescheerbeurt
Bladlengte: 800mm
Kaakgrootte: 285mm
Motor: 18.5kw
Het schroot kan worden gesneden: D50mm of 45x45mm
De kracht van het persschroot: 100KN
Verrichting: Besturingselement Opdrachtknop
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Productomschrijving

160Ton het hydraulische Krokodilletype van Metaalscheerbeurt voor metaal recyclingsyards

 

1. Product:

Onze krokodillescheerbeurt van Q43-1600 is een perfect product dat in de kleine en middelgrote installatie van de metaalverwerking wordt gebruikt, staalfabriek, schroot recyclingsplaats. Het is geschikt voor de knipsel gediversifieerde materialen van het afvalmetaal bij koude staat. Bovendien, zijn blad kan het openen worden ontworpen om 600mm of 800mm te zijn gebaseerd op de eisen van gebruikers.

Met de hulp van overstromingsklep en andere apparaten, wordt deze krokodillescheerbeurt in werking gesteld met gemakkelijke overbelastingsbescherming. Voorts kunnen de hydraulische delen worden gesmeerd automatisch om levensduur te houden. Met een brede klantenbasis, is deze machine zeer populair. Meer informatie zal uit ons professioneel verkoopteam worden verkregen.

 

2. Technische Parameters:

Model Q43-1600
Scherpe Kracht 1600Kn
De Kracht van het persschroot 100Kn
Lengte van Blad 800Mm
Kaakgrootte 285Mm
Motormacht 18,5 KW
Cyclusduur Seconde
Afmetingen mm
Gewicht Kg
Het schroot is cutted De grootte van schroot is cutted
Rond Staal Φ50mm
Vierkant Staal 45×45mm
Hoekstaal 120×120×10mm
Kanaalstaal 200×75×9mm
Staalplaat

25×200mm

 

 

 

 

5. Beschrijving:

De belangrijkste sterke kanten van de krokodillescheerbeurt zijn evenwichtige en regelmatige transmissie, stabiele lopende snelheid tegen ladingsverandering. Gecontroleerd door knopen, kan de machine het automatische knipsel en het hand voeden verwezenlijken. Hoogst geprijst door klanten van Rusland en de Oekraïne, is dit product verkochte bijna 300pcs aan deze klanten in het verleden de twee jaar geweest.

 

Deze Q43-reeks krokodillescheerbeurt wordt meestal toegepast in de metaal gerecycleerde verwerkingsinstallatie, die gebied van geschaafde voertuigen, uitsmelting en afgietselgebieden en andere industrieën demonteert. Het kan de staalsectie in verschillende vorm en gediversifieerd afval structureel metaal zoals rond staal, vierkant staal, hoekstaal, I-staal, plaatstaal en staalpijp in de gekwalificeerde ovenlast door koud knipsel verwerken. Toegevoegd met aangewezen apparaten, kan ons product als lengte scherend materiaal voor klein werken - met maat staalsectie in het rollen miljoen.

 

6. Bouw
In de standaardstructuur van de krokodillescheerbeurt, zijn de centrale verwerkingseenheid en de hydraulische post gescheiden. Daarin, is het belangrijkste kader samengesteld uit scherpe bladhouder, blad bewegende steun die door cilinder wordt gedreven te scheren, houdend plaat die door cilinder wordt gedreven te houden, etc. aanpassend apparaat. Zoals voor de kleine niet genormaliseerde machine, kunnen de centrale verwerkingseenheid en hydraulisch samen worden geïntegreerd zoals de klanten vereisen. Voorts kan de het vastklemmen cilinder afhankelijk van de scherpe voorwaarden worden verwijderd.
Verrichtingswijze
Het speciale ontwerp is in verenigbaar met de behoeften van klanten. Deze machine kan hand het voeden apparaat, hand scherend systeem voor enig scherp of automatisch ononderbroken scherp systeem toepassen. In verband met klein - de met maat machine, het voetpedaal kan voor controle worden gebruikt.


7. Eigenschappen
1) Onder de hydraulische aandrijving, is deze krokodillescheerbeurt veilig, betrouwbaar en geschikt voor manipulatie.
2) De blad openingslengte varieert, met inbegrip van 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1600mm en 1800mm. De het scheren kracht is geclassificeerd in acht rangen, die van 63ton tot 500ton gaan. De gebruikers kunnen de machine met verschillende kracht en blad openingsgrootte in bepaald gamma selecteren dat op de het werk schaal en het scheren vereisten wordt gebaseerd.
3) Het vergt niet de voetbouten om de machine te installeren.
4) Op de plaats waar er geen voeding is, kan het materiaal door de dieselmotor worden aangedreven.

 

 

8. Foto's:

800mm de Hydraulische Krokodillescheerbeurt van de Bladlengte voor Metaal Recyclingsyards 0800mm de Hydraulische Krokodillescheerbeurt van de Bladlengte voor Metaal Recyclingsyards 1

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)