Bericht versturen

Aangepaste van de de Persmachine van de Voertuigenscheerbeurt Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
Aangepaste van de de Persmachine van de Voertuigenscheerbeurt Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Scherpe kracht: 630ton
Perszaalgrootte: 6000x2500x795mm
BAALgrootte: (500-800) x800x (400-600) mm
Motor: 360kW
Capaciteit: 15-20ton/h
Productnaam: Scheerbeurtpers
Productnaam: Hete Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers van de Verkoop630ton-800 Ton Customized Vehi
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Hoog licht:

schrootsnijmachine

,

schroot scherende machine

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Y83Q-6300C
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 15500x2960x4150mm, 110000KGS, Zeewaardige verpakking
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
Productomschrijving

Hete Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers van de Verkoop630ton-800 Ton Customized Vehicles Shear Baler Machine

 

Wij zijn van de het Afvalauto van China de Fabrikant van de de Scheerbeurtpers. Wij specialiseren ons in afvalmetaal recyclingsmateriaal voor Wase-aluminium, tinblikken, metaalzaagsel, afvalauto, radiator, papierafval, afvalkarton, enz.

 

1. Beschrijving:

Onze Y83Q-6300C-de Scheerbeurtpers wordt van de Afvalauto ontworpen voor het koude samenpersen van diverse dunne metaalmaterialen met minder dan 4mm in dikte in rechthoekige balen bij normale staat, zoals schrootstaal, schrootijzer, ijzer en staalschroot, en walsdraad, enz. Voorts kan deze metaalschroot het in balen verpakken machine de rechthoekige balen aan een vereiste lengte vanaf toepassingsbehoeften snijden. Ook, kan het staalsecties scheren die niet langer zijn dan 5m. Ons schroot recyclingsmateriaal brengt groot gemak voor opslag en vervoer van schroot, en verstrekt gelijktijdig gekwalificeerde ovenlast voor de installaties van de metaaluitsmelting.

 

2. Technische Parameters:

Model Y83Q-6300C
Cilinder die /shearing-kracht duwen 630 ton
Maximum werkdruk 20MPa
Capaciteit 15-20 tons/h
Perszaal open grootte 6000×2500×795mm
Baalafmetingen (L ×W ×H) (500-800) ×800× (400-600) mm
Maximum schrootdikte 5mm
Scherpe Snelheid 2-3 keer/min
Hydraulisch Olie Koelsysteem Luchtkoelingssysteem
Motor 360kW
Persafmetingen (LxWxH) 15500×29600×4150mm
Gewicht 110000KGS
De schrootgrootte kan worden gesneden

Vierkant Staal: 100×100mm

Hoekstaal: 180×180×15mm (3pcs)

Rond Staal: D110mm

I Staal: 320×132×11.5mm

Staalplaat: 30×450mm

Kanaalstaal: 320×90×10mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Details:

 

De Y83Q-de scheerbeurtpers wordt van de reeksschroot vervaardigd door de geavanceerde technologie van gelijkaardige producten zoals de metaalpers en de metaalscheerbeurt te absorberen in binnen- en buitenland, kammend de behoeften van klanten en onze daadwerkelijke werkende situaties.

Gevormd met hydraulisch aandrijvingssysteem, kan onze machine onder handcontrole of automatische controle van PLC worden geopereerd. De grootte van het samenpersen van doos, de baalgrootte en het in balen verpakken de wijze kunnen worden ontworpen speciaal om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Onze machine kan met motor of dieselmotor zonodig worden uitgerust. Bovendien, kunnen wij gebruikers helpen om de machine te installeren en te zuiveren en de exploitanten op te leiden.


4. Toepassing:
Deze pers van de schrootscheerbeurt is geschikt voor koude die diverse dunne metaalmaterialen met dikte minder dan 3mm drukken in rechthoekige balen bij normale staat, zoals afvalstaal, schrootijzer, draadstaal, enz. Voorts zal deze machine de rechthoekige baal in vereiste lengte, met inbegrip van de staalsectie snijden die niet langer is dan 5m. Het maakt de materialen van het afvalmetaal voor opslag en vervoer geschikt. Deze machine kan ook gekwalificeerde ovenlast voor de installatie van de metaaluitsmelting aanbieden.


5. Eigenschappen:
1. Onze pers van de schrootscheerbeurt wordt ontworpen redelijk met compacte structuur. Het is klein en lichtgewicht. Ongeacht kleine inertie van beweging en met geringe geluidssterkte, biedt deze machine stabiele beweging, flexibele verrichting, laag energieverbruik, eenvoudige installatie, veilige en betrouwbare prestaties, enz. aan
2. Onder de geïntegreerde hydraulische en elektrocontrole, wordt het gebruikersvriendelijk en gemakkelijk voor overbelastingsbescherming.
3. Deze machine bezit een brede waaier van toepassingen. Het kan als verwerkingsmateriaal op de metaal recyclerende industrie en uitsmeltend gebied werken.


6. Korte Inleiding van het In balen verpakken Proces
Wanneer de het vastklemmen cilinder van de de perswerken van de schrootscheerbeurt, het het vastklemmen hoofd als sluitendeur wordt waargenomen, moeten de gebruikers de afvalmaterialen voor mechanisch het in balen verpakken in de het samenpersen doos zetten manueel of. Met de automatische met de hand gedrukte starter, beginnen de linker en juiste het vastklemmen cilinders afzonderlijk werken om de linker en juiste vastklemmende raad in de positie te verplaatsen voor het sluiten van de het samenpersen doos. De duwende cilinder zal zich vooruit bewegen om de afvalmaterialen in balen te drukken, verwezenlijkend de het in balen verpakken taak.
Daarna, zal het het vastklemmen hoofd worden geopend. De baaluitwerper zal de baal bij bepaalde afstand voor knipsel met scheerbeurtcilinder duwen. Deze actie zal zonder einde worden herhaald tot de baal ongeveer 600mm lange linkerzijde is. Dan is de scherpe baan gebeëindigd. Wanneer het het vastklemmen hoofdwerk, de baaluitwerper terug naar zijn originele positie draait. Nadat de linker en juiste vastklemmende raad opnieuw wordt geopend, wordt het automatische in balen verpakkende en snijdende proces gedaan.
De pers van de schrootscheerbeurt zal op een andere handpers op automatische starter wachten om de het werkcyclus voort te zetten. Als het niet te hoeven om any more in balen te verpakken en te snijden, kunnen de gebruikers de linker 600mm baal uit het materiaal met de hand duwen.

 

7. Foto's:

Aangepaste van de de Persmachine van de Voertuigenscheerbeurt Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers 0

Aangepaste van de de Persmachine van de Voertuigenscheerbeurt Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers 1Aangepaste van de de Persmachine van de Voertuigenscheerbeurt Op zwaar werk berekende het Schroot Scherende Pers 2

 

 

 

Glodenleverancier voor wereldberoemd merk:

Het aluminium blikt Metaalpers in
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)