Bericht versturen

De Briketmachine van het Gietijzerzaagsel, PLC van de de Persmachine van het Metaalbriketteren Controle Y83-3150

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
De Briketmachine van het Gietijzerzaagsel, PLC van de de Persmachine van het Metaalbriketteren Controle Y83-3150
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
perskracht: 315ton
Briquettergrootte: D125x (50-70) mm
Capaciteit: 1200-1500kg/h (gietijzerzaagsel)
Motor: 30kw
Verrichting: PLC Automatische controle
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Productnaam: De Machines van het metaalbriketteren
Gebruik: Maak Briquetters
Hoog licht:

metaalspaander briquetter

,

de hydraulische machine van de briketpers

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Y83-3150
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
Productomschrijving

Y83-3150 PLC van de de Persmachine van Briquetter van het gietijzerzaagsel automatische controle

 

1. Producten: 

Deze Y83-3150-pers van de schrootbriket wordt hoofdzakelijk toegepast in de de de sectieinstallatie van de aluminiumlegering, gieterij van het staalafgietsel, aluminium de gietende fabriek, koper gietende installatie, enz. Het perst het afvalmetaal in briket voor het smelten opnieuw in plaats van het schrootstaal, het ruwijzer, de aluminiumbaar en afvalkoper samen. Deze machine vermindert het het smelten verlies van materialen, beduidend verhogend het gebruik van afvalmetaal.
De pers van de schrootbriket kan manueel of automatisch door PLC worden in werking gesteld. Voorts kan het facultatieve het voeden systeem worden opgezet om aan de behoeften van klanten te voldoen. Zonder het verwarmen van of enige additieven toe te voegen, kan dit product divers korrelig of poedergietijzer, aluminium, magnesium, titanium, molybdeen en andere metaalmaterialen in hoogte drukken - dichtheids cilindrische briketten, die niet vóór geworpen in de oven los zullen worden.


2. Toepassing:

Onder de situaties dat het niet wordt verwarmd of met additieven toegevoegd, kan de pers van de schrootbriket drukken gediversifieerde korrelige en gepoederde materialen in hoogte - dichtheids cilindrische briketten die moeilijk zijn los te worden. Het verwerkt de afvalmaterialen zoals schrootstaal, gietijzer, ruwijzer, aluminiumbaar, afvalkoper, magnesium, titanium en molybdeen voor secundaire fusie in plaats van direct het gebruiken van hen.
Ons product maakt het gemakkelijk om het schroot te recycleren, uit te smelten op te slaan en te vervoeren. Voorts vermindert het het kosten en het smelten verlies zodat de bezettingsgraad van het afval wordt verhoogd.
Dit product is algemeen - gezien in de van het van het van het de sectieinstallatie, staal, aluminium en koper van de aluminiumlegering gietende installaties, enz.


3. Specificaties:

Model Y83-3150A
Cilinder die /shearing-kracht duwt 315 ton
Maximum werkdruk 25MPa
Capaciteit 1500KG/h
Baalafmetingen (LxWxH) D125x (50-70) mm
Theoretische droge cicletijd 12 seconden.
Motor 30kW
Verrichtingsmethode PLC Automatische Controle
Gewicht 7500KG
Machineafmetingen (LxWxH)

2600x3200x3800mm


 

 

4. Structurele Stijl
Deze pers van de schrootbriket varieert in verticale en horizontale structuur. Daarin, is het verticale product uitgerust met of zonder het voeden van cilinder. De diameter van baal kan in de aangewezen waaier volgens de behoefte van gebruikers worden ontworpen. Als er geen speciaal vereiste is, de machine die minder dan 200ton weegt is gestructureerd met gelast kader. Met het gewicht dat van 200ton tot 315ton gaat, wordt de machine ontworpen met gelast kader of vier kolommen. Maar toch gebruikt het product dat over 500ton weegt vier kolommen.

 

5. Werkende Methodes
Onze pers van de schrootbriket kan voor handverrichting, enige automatische verrichting of ononderbroken geautomatiseerde manipulatie worden ontworpen. De gebruikers kunnen het PLC systeem selecteren om de automatische verrichting te controleren aangezien zij willen.

 

6. Eigenschappen:
1) wegens de hydraulische aandrijving, de machinelooppas stabiel en betrouwbaar.
2) Het verticale product vergt vereenvoudigde stichting nog de horizontale machine niet vereist.
3) Onder de controle van PLC, bezit deze pers van de schrootbriket sterke anti-interference capaciteit, op hoog niveau van automatisering en gemak van verrichting.
4) Gebaseerd op de eisen van gebruikers, kan dit product met automatische het voeden en het lossen apparaten worden uitgerust om de productieefficiency te verbeteren en de arbeidsintensiteit te verminderen.

 

 

7. Foto's:

De Briketmachine van het Gietijzerzaagsel, PLC van de de Persmachine van het Metaalbriketteren Controle Y83-3150 0De Briketmachine van het Gietijzerzaagsel, PLC van de de Persmachine van het Metaalbriketteren Controle Y83-3150 1De Briketmachine van het Gietijzerzaagsel, PLC van de de Persmachine van het Metaalbriketteren Controle Y83-3150 2

 

 

 

Glodenleverancier voor wereldberoemd merk:

Het aluminium blikt Metaalpers in
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)