Bericht versturen

PLC controleerde Hydraulische de Schrootmachines van de Scheerbeurtpers voor Hoekstaal WANSHIDA

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
PLC controleerde Hydraulische de Schrootmachines van de Scheerbeurtpers voor Hoekstaal WANSHIDA
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Scheerbeurtpers
Perszaalgrootte: 5000x1350x680mm
BAALgrootte: (300-600) x460x460mm of aangepast
Motor: 83kw
Capaciteit: 1.5-2.5ton/h
Olie het Koelen: Luchtkoelingssysteem
Motormerk: Siemens
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Hoog licht:

schroot scherende machine

,

schrootmachines

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Y83Q-4000C
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 36500KGS, Zeewaardige verpakking
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
Productomschrijving

WANSHIDA hydraulische de Scheerbeurt van de Schrootpers het In balen verpakken scheerbeurtmachine

 

 

1. Product:

Toepasselijk voor het gebruiken in de middelgrote en grote geschraapte fabriek van de metaaluitsmelting, schroot recyclingsplaats en andere plaatsen, is deze Y83Q-4000C-Pers van de Schrootscheerbeurt hoofdzakelijk uitgevoerd naar Rusland, de Oekraïne, Brazilië, India en andere landen. Voorts hebben wij opstellings enige agenten of verdelers in deze gebieden.

 

Deze pers van de schrootscheerbeurt wordt gevormd met de occlusieve het samenpersen doos, geschikt om de overmaatse afvalmetalen te verwerken en de geschaafde voertuigen in balen te verpakken. De specifieke grootte van het samenpersen van doos en de baal kan worden ontworpen speciaal om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Zoals voor de standaardspecificatie, is de machine ongeveer 3,000mm of 5,000mm snakken, brede 1,350mm of 2,000mm. Gebaseerd op de verwerkingsvoorwaarden, kan deze machine met motor of Cummins-dieselmotor worden uitgerust.

Onze machine is gerechtvaardigd één jaar en de garantieperiode wordt toegestaan om zonodig worden uitgebreid. Bovendien, voorzien wij gebruikers van een waaier van de diensten zoals installatie en het zuiveren van machines, etc. opleidend voor exploitanten. Onze verkoop groepeert zich zal geven meer productinformatie voor klanten.

 

2. Technische Parameters:

Schroot het In balen verpakken Scheerbeurt
Model Y83Q-4000C
Cilinder die /shearing-kracht duwt 400 ton
Maximum werkdruk 20MPa
Capaciteit 1.5-2.5 tons/h
Perszaal open grootte 5000×1350×680mm
De perszaal sluit grootte 5000×460×460mm
Baalafmetingen (LxWxH) 460× (300-460) × (300-600) mm
Scherpe Snelheid 2-3 keer/min
Hydraulisch Olie Koelsysteem Luchtkoelingssysteem
Dieselmotormacht 83kW
Persafmetingen (LxWxH)

8700×2250×3200mm

2000×1600×1700mm

Gewicht 32000 (kg)
De schrootgrootte kan worden gesneden

Vierkant Staal: 90×90mm

Hoekstaal: 180×180×15mm (3pcs)

Rond Staal: D100mm

I Staal: 320×132×11.5mm

Staalplaat: 30×450mm

Kanaalstaal: 320×90×10mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Beschrijving:

De Y83Q-de scheerbeurtpers wordt van de reeksschroot vervaardigd door de geavanceerde technologie van gelijkaardige producten zoals de metaalpers en de metaalscheerbeurt te absorberen in binnen- en buitenland, kammend de behoeften van klanten en onze daadwerkelijke werkende situaties.

Gevormd met hydraulisch aandrijvingssysteem, kan onze machine onder handcontrole of automatische controle van PLC worden geopereerd. De grootte van het samenpersen van doos, de baalgrootte en het in balen verpakken de wijze kunnen worden ontworpen speciaal om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Onze machine kan met motor of dieselmotor zonodig worden uitgerust. Bovendien, kunnen wij gebruikers helpen om de machine te installeren en te zuiveren en de exploitanten op te leiden.


4. Toepassing:
Deze pers van de schrootscheerbeurt is geschikt voor koude die diverse dunne metaalmaterialen met dikte minder dan 3mm drukt in rechthoekige balen bij normale staat, zoals afvalstaal, schrootijzer, draadstaal, enz. Voorts zal deze machine de rechthoekige baal in vereiste lengte, met inbegrip van de staalsectie snijden die niet langer is dan 5m. Het maakt de materialen van het afvalmetaal voor opslag en vervoer geschikt. Deze machine kan ook gekwalificeerde ovenlast voor de installatie van de metaaluitsmelting aanbieden.


5. Eigenschappen:
1. Onze pers van de schrootscheerbeurt wordt ontworpen redelijk met compacte structuur. Het is klein en lichtgewicht. Ongeacht kleine inertie van beweging en met geringe geluidssterkte, biedt deze machine stabiele beweging, flexibele verrichting, laag energieverbruik, eenvoudige installatie, veilige en betrouwbare prestaties, enz. aan
2. Onder de geïntegreerde hydraulische en elektrocontrole, wordt het gebruikersvriendelijk en gemakkelijk voor overbelastingsbescherming.
3. Deze machine bezit een brede waaier van toepassingen. Het kan als verwerkingsmateriaal op de metaal recyclerende industrie en uitsmeltend gebied werken.


6. Korte Inleiding van het In balen verpakken Proces
Wanneer de het vastklemmen cilinder van de de perswerken van de schrootscheerbeurt, het het vastklemmen hoofd als sluitendeur wordt waargenomen, moeten de gebruikers de afvalmaterialen voor mechanisch het in balen verpakken in de het samenpersen doos zetten manueel of. Met de automatische met de hand gedrukte starter, beginnen de linker en juiste het vastklemmen cilinders afzonderlijk werken om de linker en juiste vastklemmende raad in de positie te verplaatsen voor het sluiten van de het samenpersen doos. De duwende cilinder zal zich vooruit bewegen om de afvalmaterialen in balen te drukken, verwezenlijkend de het in balen verpakken taak.
Daarna, zal het het vastklemmen hoofd worden geopend. De baaluitwerper zal de baal bij bepaalde afstand voor knipsel met scheerbeurtcilinder duwen. Deze actie zal zonder einde worden herhaald tot de baal ongeveer 600mm lange linkerzijde is. Dan is de scherpe baan gebeëindigd. Wanneer het het vastklemmen hoofdwerk, de baaluitwerper terug naar zijn originele positie draait. Nadat de linker en juiste vastklemmende raad opnieuw wordt geopend, wordt het automatische in balen verpakkende en snijdende proces gedaan.
De pers van de schrootscheerbeurt zal op een andere handpers op automatische starter wachten om de het werkcyclus voort te zetten. Als het niet te hoeven om any more in balen te verpakken en te snijden, kunnen de gebruikers de linker 600mm baal uit het materiaal met de hand duwen.

 

 

7. Foto's:

PLC controleerde Hydraulische de Schrootmachines van de Scheerbeurtpers voor Hoekstaal WANSHIDA 0PLC controleerde Hydraulische de Schrootmachines van de Scheerbeurtpers voor Hoekstaal WANSHIDA 1PLC controleerde Hydraulische de Schrootmachines van de Scheerbeurtpers voor Hoekstaal WANSHIDA 2

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)