Bericht versturen

De Machine van de de Scheerbeurtpers van het kanaalstaal voor de Scherpe Kracht Om metaal te snijden van Schroot 400 Ton

1 set
MOQ
Negotiable
Prijs
De Machine van de de Scheerbeurtpers van het kanaalstaal voor de Scherpe Kracht Om metaal te snijden van Schroot 400 Ton
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Productnaam: Scheerbeurtpers
Perszaalgrootte: 3000x2000x700mm
BAALgrootte: (300-3000) x400x400mm
Motor: 74kw
Capaciteit: 1.5-2.5ton/h
Bladlengte: 530mm
Motormerk: Siemens
PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
Hoog licht:

schrootsnijmachine

,

schrootmachines

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WANSHIDA
Certificering: CE and ISO9001
Modelnummer: Y83Q-4000G
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 36500KGS, Zeewaardige verpakking
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
Productomschrijving

Machine van de schroot de Scherende Pers voor schroot om metaal te snijden

 

1. Product: 

Onze Y83Q-4000G-de persmachine van de schrootscheerbeurt is het perfecte materiaal dat in de middelgrote en grote geschraapte afvalmetaal recyclingsplaats, de installatie van de metaaluitsmelting en andere plaatsen wordt gevormd. Het heeft een brede klantenbasis in Rusland, de Oekraïne, Brazilië, India en andere landen waar wij onze enige agenten of distributers hebben. Zoals voor onze klanten, helpen wij hen om het materiaal te installeren en te zuiveren en opleidingslessen en andere diensten aan te bieden.

 

Deze pers van de schrootscheerbeurt wordt ontworpen met deksel op de het samenpersen doos die 1,500mm wijd bij maximum is. Volgens de behoeften van klanten, kan de grootte van het samenpersen van doos en de baal speciaal worden ontworpen. Voorts kan de de motor of Cummins-dieselmotor afhankelijk van de verwerkingsvoorwaarden van gebruikers worden gevormd.
De garantieperiode van het materiaal is één jaar en het kan zonodig worden verlengd. Meer informatie van dit product kan worden verkregen door onze gespecialiseerde verkoopgroep te contacteren.

 

2. Technische Parameters:

Model Y83Q-4000G
Cilinder die /shearing-kracht duwt 400 ton
Maximum werkdruk 20MPa
Capaciteit 1.5-2.5 tons/h
Perszaal open grootte 3000×2000×700mm
Baalafmetingen (LxWxH) (300-3000) ×400×400mm
Bladlengte 530mm
Scherpe Snelheid 2-3 keer/min
Hydraulisch Olie Koelsysteem Luchtkoelingssysteem
Motor 74kW
Persafmetingen (LxWxH) 9200×5130×3960mm
Gewicht 36500 (kg)
De schrootgrootte kan worden gesneden

Vierkant Staal: 90×90mm

Hoekstaal: 180×180×15mm (3pcs)

Rond Staal: D100mm

I Staal: 320×132×11.5mm

Staalplaat: 30×450mm

Kanaalstaal: 320×90×10mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Beschrijving: 

De Y83Q-de scheerbeurtpers wordt van de reeksschroot vervaardigd door de geavanceerde technologie van gelijkaardige producten zoals de metaalpers en de metaalscheerbeurt te absorberen in binnen- en buitenland, kammend de behoeften van klanten en onze daadwerkelijke werkende situaties.

Gevormd met hydraulisch aandrijvingssysteem, kan onze machine onder handcontrole of automatische controle van PLC worden geopereerd. De grootte van het samenpersen van doos, de baalgrootte en het in balen verpakken de wijze kunnen worden ontworpen speciaal om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Onze machine kan met motor of dieselmotor zonodig worden uitgerust. Bovendien, kunnen wij gebruikers helpen om de machine te installeren en te zuiveren en de exploitanten op te leiden.


4. Toepassing:
Deze pers van de schrootscheerbeurt is geschikt voor koude die diverse dunne metaalmaterialen met dikte minder dan 3mm drukt in rechthoekige balen bij normale staat, zoals afvalstaal, schrootijzer, draadstaal, enz. Voorts zal deze machine de rechthoekige baal in vereiste lengte, met inbegrip van de staalsectie snijden die niet langer is dan 5m. Het maakt de materialen van het afvalmetaal voor opslag en vervoer geschikt. Deze machine kan ook gekwalificeerde ovenlast voor de installatie van de metaaluitsmelting aanbieden.


5. Eigenschappen:
1) Onze pers van de schrootscheerbeurt wordt ontworpen redelijk met compacte structuur. Het is klein en lichtgewicht. Ongeacht kleine inertie van beweging en met geringe geluidssterkte, biedt deze machine stabiele beweging, flexibele verrichting, laag energieverbruik, eenvoudige installatie, veilige en betrouwbare prestaties, enz. aan
2) Onder de geïntegreerde hydraulische en elektrocontrole, wordt het gebruikersvriendelijk en gemakkelijk voor overbelastingsbescherming.
3) Deze machine bezit een brede waaier van toepassingen. Het kan als verwerkingsmateriaal op de metaal recyclerende industrie en uitsmeltend gebied werken.


6. Korte Inleiding van het In balen verpakken Proces
Wanneer de het vastklemmen cilinder van de de perswerken van de schrootscheerbeurt, het het vastklemmen hoofd als sluitendeur wordt waargenomen, moeten de gebruikers de afvalmaterialen voor mechanisch het in balen verpakken in de het samenpersen doos zetten manueel of. Met de automatische met de hand gedrukte starter, beginnen de linker en juiste het vastklemmen cilinders afzonderlijk werken om de linker en juiste vastklemmende raad in de positie te verplaatsen voor het sluiten van de het samenpersen doos. De duwende cilinder zal zich vooruit bewegen om de afvalmaterialen in balen te drukken, verwezenlijkend de het in balen verpakken taak.
Daarna, zal het het vastklemmen hoofd worden geopend. De baaluitwerper zal de baal bij bepaalde afstand voor knipsel met scheerbeurtcilinder duwen. Deze actie zal zonder einde worden herhaald tot de baal ongeveer 600mm lange linkerzijde is. Dan is de scherpe baan gebeëindigd. Wanneer het het vastklemmen hoofdwerk, de baaluitwerper terug naar zijn originele positie draait. Nadat de linker en juiste vastklemmende raad opnieuw wordt geopend, wordt het automatische in balen verpakkende en snijdende proces gedaan.
De pers van de schrootscheerbeurt zal op een andere handpers op automatische starter wachten om de het werkcyclus voort te zetten. Als het niet te hoeven om any more in balen te verpakken en te snijden, kunnen de gebruikers de linker 600mm baal uit het materiaal met de hand duwen.

 

 

7. Foto's:

De Machine van de de Scheerbeurtpers van het kanaalstaal voor de Scherpe Kracht Om metaal te snijden van Schroot 400 Ton 0De Machine van de de Scheerbeurtpers van het kanaalstaal voor de Scherpe Kracht Om metaal te snijden van Schroot 400 Ton 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)