Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Is Hydraulisch de Machinesco. van Jiangsuwanshida, Ltd (de Handelsco., Ltd van Jiangyin Merceko Internationaal) befaamde onderneming, en gespecialiseerd in de recyclerende machinesindustrie in het produceren van de metaalpersen, metaalschaar, autopersen, persscharen, de briketmachines van het metaalschroot, los materiaalpers, metaalontvezelmachines en andere hydraulische machines in China, evenals in Azië.
 
Wij verstrekken zowel standaard als aangepast ontwerp in grote waaier van verschillende machines. Zij worden wijd etc. toegepast in de industrieën van metaaluitsmelting, textiel, vezel, papierfabricage, afval kringloop, Automobiel, metaalverwerking. Onze producten zijn niet alleen beroemd in meer dan 30 provincies en steden in binnenlandse markt, maar ook hebben wordt verkocht algemeen op meer dan 70 landen en gebieden over de hele wereld zoals Oost-Europa, West-Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika enz.
 
Werd Hydraulisch de Machinesco. van Jiangsuwanshida, Ltd opgericht in 1985, en wij onderzochten en veroorzaakten de eerste reeks van hydraulische metaalpers in binnenlands in hetzelfde jaar.
 
om onze markt overzee te vergroten en ons Merk van „Wanshida " te verbeteren, vestigden wij vooral ons handelsbedrijf- Internationaal de Handelsco. van Jiangyinmerceko, Ltd.
 
Wij verbeteren altijd ons kwaliteitsbeheersysteem. En wij hebben het certificaat van ISO-het Beheersysteem van de 9001:2008kwaliteit en Ce-certificatie overgegaan.
 
Zich verheugt op de toekomst, denkt Merceko om met u voor grotere verwezenlijkingen samen te werken.

Geschiedenis

Specialiseren de Wanshida Hydraulische Machines zich in de massaproduktie van hydraulische machines. Ongeacht het geavanceerde productie en inspectiemateriaal, gebruiken wij de binnenlandse belangrijke technologieën om de de de schrootpers, non-metal pers, de hydraulische metaalscheerbeurt, pers van de schrootbriket en andere producten te ontwerpen en te vervaardigen.

Volgens eisen van klanten, kan het specifieke niet genormaliseerde hydraulische materiaal worden aangepast. Ons materiaal wordt wijd toegepast in metaaluitsmelting, textiel, chemische vezel, papierfabricage, gebruik van afval het kringloop, vernieuwbare middelen, metaalverwerking en andere industrieën.

Geschiedenis van Ontwikkeling

1. In 1985, werd de Genationaliseerde Zhouzhuang-Machinesinstallatie opgericht en de eerste binnenlandse schrootpers werd ontwikkeld.

2. In 1995, werd de Algemene Hydraulische de Machinesinstallatie van Jiangyin Zhouzhuang opgericht.

3. In 2002, werd het bedrijf anders genoemd als Hydraulisch de Machinesco. van Jiangyin Wanshida, Ltd.

4. In 2004, werd de cilindermaalmachine gecreeerd en kreeg het Certificaat van Ontwerpoctrooi.

5. In 2005, verkregen wij het Certificaat van Gebruiksmodeloctrooi voor Cilindermaalmachine.

6. In 2006, droegen wij het ISO9001-Certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem en Ce-certificaat van de EU.

7. In 2010, veranderde het bedrijf zijn naam als Hydraulisch de Machinesco. van Jiangsu Wanshida, Ltd met de verhoging van schaal.

8. In 2011, gingen wij ISO140009 over. In 2012, om aan de markteisen aan te passen, bouwden wij nieuwe standaardfabriek en de jaarlijkse output steeg.

9. In 2012, om aan de markteisen aan te passen, stegen wij buit nieuwe standaardfabriek en de jaarlijkse output.

10. In 2013, wij opstellingsbureau in Jieyang van Guangzhou.

11. In 2014, Internationaal de Handelsco. van Jiangyin Merceko, was Ltd opstelling om de zaken overzee uit te breiden.

12. In 2006 tot 2012, hebben wij beed opeenvolgend toegekend als de Kredietstandaardonderneming van AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN Door Jiangsu het Verre Oosten Internationaal Schatting en Overlegco., Ltd, de Onderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENniveau van „het Eren van Contract en het Houden van Promist“ door Wuxi Overheid, lideenheid van Zware de Machinesindustrievereniging van China, Uitstekende Integriteit en de Demonstratieeenheid van de Rechtenbescherming van Jiangsu-Provincie, Kwaliteit en Krediet Gewaarborgde Eenheid, enz.

 

 

Dienst

Een volledige reeks van de attente dienst aan onze respecteerde klanten zal vóór, tijdens en na de aankoop worden geleverd.

Voorafgaand aan de aankoop, kunnen de klanten de begeleiding en de suggesties over de correcte machines uit onze specifieke technische personeel en verkopers verkrijgen. De specifieke machines kunnen worden aangepast zonodig om klanten te verzekeren om de bevredigende en economische producten te krijgen.

Nadat de orde wordt bevestigd, zullen wij de rust kwesties voor klanten aanpakken. De productieregeling zal zo spoedig mogelijk worden geregeld. In het algemeen duurt de productiecyclus 35 werkdagen. De grote geschraapte machine vergt ongeveer twee maanden. Tijdens de productie, zullen onze verkopers klanten over de productieplanning in real time door beelden van productie ter plaatse te verzenden informeren.

Aangezien de productie gebeëindigd is, zullen de beelden van gebeëindigde machine naar klanten worden verzonden, die de onbevredigende redenen kunnen op elk ogenblik naar voren brengen. De suggesties van klanten zullen zorgvuldig worden goedgekeurd. Wij zullen nooit ophouden zonodig wijzigend het product tot de klanten met het worden tevredengesteld. De klanten worden verwacht aan onze fabriek om producten te inspecteren en begeleiding aan te bieden. Na bevestiging van producten, zullen wij verschepend huis voor levering contacteren. Alle oorspronkelijke documenten van levering zullen op tijd worden verzonden, die voor klanten geschikt is om de geschikte producten op te nemen.

Wanneer de klanten de producten ontvangen, zullen onze technici aan de fabrieken van klanten voor de installatie, het zuiveren van de machines worden toegewezen. Zij zullen opleidingslessen, begeleiding voor dagelijkse onderhoud en zorg van de machine, evenals oplossingen voor gemeenschappelijke problemen etc. aanbieden. Om het even welke kwesties over de machine in gebruik kunnen aan ons worden geleverd door e-mail te verzenden of te roepen. Wij pogen om de problemen voor gebruikers zo vlug mogelijk op te lossen.

Elk van onze machines zijn gerechtvaardigd één jaar en de garantieperiode kan volgens de eisen van klanten worden uitgebreid. Als de machine door mensen tijdens deze periode wordt beschadigd, zullen de vervangstukken bij kostprijs na de bevestiging van mislukking door foto's worden geleverd. Als het geen kunstmatige schade is, zullen wij vrije toebehoren voor vervanging aanbieden. Over de duur van garantie, bieden wij permanent onderhoud voor de producten aan. Wij laden slechts de beschadigde vervangstukken bij kostprijs.

Wij worden gewijd om de beroeps, de kwaliteit en de bevredigende producten voor klanten aan te bieden. Het dienen van klanten is de kern van onze zaken.

Ons Team

Ons Team

 

Wij zijn een bepaald team die, die voor voortreffelijkheid streven, calmly voor de kansen en de uitdagingen staan en op de exploratie van revolutie en verwezenlijking voortduren.

Wij zijn een ervaren, professioneel en efficiënt die team, met de wensen wordt gevuld om te overschrijden. Wij vervullen ernstig onze verantwoordelijkheden en plichten om de betere dienst aan onze klanten te verlenen.

 

Collectieve Opdracht

 

Maak tot onze Wanshida hydraulische machine in elke hoek van de wereld binnengaan

Maak trots alle klanten van onze Hydraulische machine van Wanshida zijn

Word de leider in de hydraulische industrie

 

Collectieve Cultuur

 

Om de prima werknemers te worden, creeer prima producten, creëren prima zaken

Versterk beheer, verbeter de dienst, merk eerst, kwaliteit eerst

Gebaseerd geloof, innovatie, gemeenschappelijke ontwikkeling

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Cherry Feng
Tel. : 0086-13584177887
Fax : 86-510-86161811
Resterend aantal tekens(20/3000)