Tel.:
China Schrootpers fabrikant
Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co., Ltd

Professionele Fabrikant van Hydraulische Schrootpersen

Het draagbare Registreerapparaat van de Metaalpers, Krokodillescharen, Schroot Scherende Persen

Thuis ProductenScheerbeurtpers

PLC Pers van de Automatische Controle de Hydraulische Scheerbeurt voor Afvalvoertuigen/Fietsen

PLC Pers van de Automatische Controle de Hydraulische Scheerbeurt voor Afvalvoertuigen/Fietsen

  • PLC Automatic Control Hydraulic Shear Baler For Waste Vehicles / Bikes
  • PLC Automatic Control Hydraulic Shear Baler For Waste Vehicles / Bikes
  • PLC Automatic Control Hydraulic Shear Baler For Waste Vehicles / Bikes
 • PLC Automatic Control Hydraulic Shear Baler For Waste Vehicles / Bikes

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: WANSHIDA
  Certificering: CE and ISO9001
  Modelnummer: Y83Q-6300C

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 15500x2960x4150mm, 110000KGS, Zeewaardige verpakking
  Levertijd: 50 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
  Levering vermogen: 10 Stellen of assortimenten / Maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Scherpe kracht: 630ton Perszaalgrootte: 6000x2500x795mm
  baalgrootte: (500-800) x800x (400-600) mm Motor: 360KW
  Capaciteit: 15-20ton/h Max. dikte kan pers zijn: 5MM
  Naam van het product: Scheerbeurtpers PLC Merk: Mitsubishi of Siemens
  Hoog licht:

  scrap cutting machine

  ,

  scrap metal machinery

  630Ton scheerbeurtpers Hydraulische het In balen verpakken Scheerbeurtplc Automatische Controle voor Afvalvoertuigen en fietsen

   

   

   

  Wij zijn van de het Afvalauto van China de Fabrikant van de de Scheerbeurtpers. Wij specialiseren ons in afvalmetaal recyclingsmateriaal voor Wase-aluminium, tinblikken, metaalzaagsel, afvalauto, radiator, papierafval, afvalkarton, enz.

   

  1. Beschrijving:

  Onze Y83Q-6300C-de Scheerbeurtpers wordt van de Afvalauto ontworpen voor het koude samenpersen van diverse dunne metaalmaterialen met minder dan 4mm in dikte in rechthoekige balen bij normale staat, zoals schrootstaal, schrootijzer, ijzer en staalschroot, en walsdraad, enz. Voorts kan deze metaalschroot het in balen verpakken machine de rechthoekige balen aan een vereiste lengte vanaf toepassingsbehoeften snijden. Ook, kan het staalsecties scheren die niet langer zijn dan 5m. Ons schroot recyclingsmateriaal brengt groot gemak voor opslag en vervoer van schroot, en verstrekt gelijktijdig gekwalificeerde ovenlast voor de installaties van de metaaluitsmelting.

   

  2. Technische Parameters:

  Model Y83Q-6300C
  Cilinder die /shearing-kracht duwt 630 ton
  Maximum werkdruk 20MPa
  Capaciteit 15-20 tons/h
  Perszaal open grootte 6000×2500×795mm
  Baalafmetingen (L ×W ×H) (500-800) ×800× (400-600) mm
  Maximum schrootdikte 5mm
  Scherpe Snelheid 2-3 keer/min
  Hydraulisch Olie Koelsysteem Luchtkoelingssysteem
  Motor 360kW
  Persafmetingen (LxWxH) 15500×29600×4150mm
  Gewicht 110000KGS
  De schrootgrootte kan worden gesneden

  Vierkant Staal: 100×100mm

  Hoekstaal: 180×180×15mm (3pcs)

  Rond Staal: D110mm

  I Staal: 320×132×11.5mm

  Staalplaat: 30×450mm

  Kanaalstaal: 320×90×10mm

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  3. Details: 

  De Y83Q-de scheerbeurtpers wordt van de reeksschroot vervaardigd door de geavanceerde technologie van gelijkaardige producten zoals de metaalpers en de metaalscheerbeurt te absorberen in binnen- en buitenland, kammend de behoeften van klanten en onze daadwerkelijke werkende situaties.

  Gevormd met hydraulisch aandrijvingssysteem, kan onze machine onder handcontrole of automatische controle van PLC worden geopereerd. De grootte van het samenpersen van doos, de baalgrootte en het in balen verpakken de wijze kunnen worden ontworpen speciaal om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Onze machine kan met motor of dieselmotor zonodig worden uitgerust. Bovendien, kunnen wij gebruikers helpen om de machine te installeren en te zuiveren en de exploitanten op te leiden.


  4. Toepassing:
  Deze pers van de schrootscheerbeurt is geschikt voor koude die diverse dunne metaalmaterialen met dikte minder dan 3mm drukt in rechthoekige balen bij normale staat, zoals afvalstaal, schrootijzer, draadstaal, enz. Voorts zal deze machine de rechthoekige baal in vereiste lengte, met inbegrip van de staalsectie snijden die niet langer is dan 5m. Het maakt de materialen van het afvalmetaal voor opslag en vervoer geschikt. Deze machine kan ook gekwalificeerde ovenlast voor de installatie van de metaaluitsmelting aanbieden.


  5. Eigenschappen:
  1. Onze pers van de schrootscheerbeurt wordt ontworpen redelijk met compacte structuur. Het is klein en lichtgewicht. Ongeacht kleine inertie van beweging en met geringe geluidssterkte, biedt deze machine stabiele beweging, flexibele verrichting, laag energieverbruik, eenvoudige installatie, veilige en betrouwbare prestaties, enz. aan
  2. Onder de geïntegreerde hydraulische en elektrocontrole, wordt het gebruikersvriendelijk en gemakkelijk voor overbelastingsbescherming.
  3. Deze machine bezit een brede waaier van toepassingen. Het kan als verwerkingsmateriaal op de metaal recyclerende industrie en uitsmeltend gebied werken.


  6. Korte Inleiding van het In balen verpakken Proces
  Wanneer de het vastklemmen cilinder van de de perswerken van de schrootscheerbeurt, het het vastklemmen hoofd als sluitendeur wordt waargenomen, moeten de gebruikers de afvalmaterialen voor mechanisch het in balen verpakken in de het samenpersen doos zetten manueel of. Met de automatische met de hand gedrukte starter, beginnen de linker en juiste het vastklemmen cilinders afzonderlijk werken om de linker en juiste vastklemmende raad in de positie te verplaatsen voor het sluiten van de het samenpersen doos. De duwende cilinder zal zich vooruit bewegen om de afvalmaterialen in balen te drukken, verwezenlijkend de het in balen verpakken taak.
  Daarna, zal het het vastklemmen hoofd worden geopend. De baaluitwerper zal de baal bij bepaalde afstand voor knipsel met scheerbeurtcilinder duwen. Deze actie zal zonder einde worden herhaald tot de baal ongeveer 600mm lange linkerzijde is. Dan is de scherpe baan gebeëindigd. Wanneer het het vastklemmen hoofdwerk, de baaluitwerper terug naar zijn originele positie draait. Nadat de linker en juiste vastklemmende raad opnieuw wordt geopend, wordt het automatische in balen verpakkende en snijdende proces gedaan.
  De pers van de schrootscheerbeurt zal op een andere handpers op automatische starter wachten om de het werkcyclus voort te zetten. Als het niet te hoeven om any more in balen te verpakken en te snijden, kunnen de gebruikers de linker 600mm baal uit het materiaal met de hand duwen.

   

  7. Foto's:

  PLC Pers van de Automatische Controle de Hydraulische Scheerbeurt voor Afvalvoertuigen/Fietsen 0

  PLC Pers van de Automatische Controle de Hydraulische Scheerbeurt voor Afvalvoertuigen/Fietsen 1PLC Pers van de Automatische Controle de Hydraulische Scheerbeurt voor Afvalvoertuigen/Fietsen 2

   

   

   

  Glodenleverancier voor wereldberoemd merk:

  Het aluminium blikt Metaalpers in

  Contactgegevens
  Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co., Ltd

  Contactpersoon: Cherry Feng

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Andere Producten
  Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co., Ltd
  Tel.:86-135-84177887
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Schrootpers Leverancier. © 2016 - 2020 scrap-metalbaler.com. All Rights Reserved.